Николија Златевска

Родена во Скопје, 17-годишната средношколка Николија која студира економија на СЕПУГС „Васил Антевски Дрен“, отсекогаш покажувала интерес за волонтирање и организирање проекти. Во изминатата година, таа надмина 350 волонтерски часови и организираше над 25 проекти кои помогнаа да се подобри и изгради заедницата;  неодамна стана практикант во ТИРЗ каде учи и развива нови вештини во маркетинг секторот. Во моментов таа е и градски претставник за Скопје, Струга и Ресен преку програмата KL-YES и Американските Совети.