Бранко Рафајловски

Роден е во Скопје 1989 година, каде и ги завршува своите дипломски и магистарски студии по Економски науки. Својата желба и посветеност кон работата ја покажувал уште во студентските денови каде често бил присутен во бизнис секторот и реалната трговија. Во 2012 година го превзема менаџирањето на компанијата АБЦ Рент а Кар која продолжува многу успешно да напредува на пазарот.