Александра Мишевска

Економист и лиценциран брокер со 7+ години искуство во продажба и унапредување на продажбата. Кариерата ја започнува во интернационална IT команија, во сектор продажба. Во 2018 година ја продолжува кариерата во финансиско друштво М КЕШ Македонија, дел од групацијата MFG, на позиција кредитен консултант. Благодарение на континуирано успешните резултати, во Февруари 2020 година е унапредена на позиција Ареа менаџер. Во Март 2022 година, поради својата посветеност, лидерски способности и хуман пристап е назначена за Трговски директор во М Кеш. Личен двигател изразен во цитат: Интелегенцијата без амбиции е како птица без крила – Салвадор Дали.

*Видео за личноста ќе биде поставено наскоро